SMS monitoring

Je bent meteen op de hoogte zodra er iets verkeerd gaat. Valt er een server uit of werkt het internet niet meer? Je ontvangt direct een bericht op je telefoon. Het enigste wat je hier voor nodig hebt is een verbinding met het netwerk, zodat je het bericht ontvangt.

Voordelen SMS monitoring

Aan SMS monitoring zitten vele voordelen. Je blijft volledig de controle houden, omdat het probleem direct wordt opgelost. Hierdoor verlies je geen tijd met het zoeken naar het probleem. Door de SMS monitor van Apifonica voeg je een extra laag toe aan je waarschuwings- en bewakingssystemen. Het is mogelijk om dit de koppelen aan reparateurs. De reparateurs ontvangen ook een SMS met de informatie van het incident. De reparateurs lossen het probleem hierdoor zo snel mogelijk op voor de gedupeerden.

Hoe werkt SMS monitoring?

SMS monitoring wordt toegevoegd in het CRM systeem van het bedrijf. Op deze manier heeft de software meteen toegang tot de klanten en reparateurs die benaderd mogen worden bij problemen. In het CRM systeem worden ook meteen de berichten allemaal bewaard. Het bedrijf ziet dan altijd alle berichten die zijn verstuurd en wat hierop is gereageerd.

Waarom Apifonica?

Apifonica is een betaalbaar bedrijf voor goede services. Het bedrijf staat altijd voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Ook biedt Apifonica een service aan voor SMS marketing. Door een SMS te versturen in plaats van een e-mail, is de kans veel groter dat de klant dit daadwerkelijk leest. Het blijkt dat 80% van de e-mail marketing niet eens wordt geopend door de klant. SMS marketing bereikt klanten op het apparaat waar ze het meest gebruik van maken, namelijk de mobiele telefoon! De SMS berichten worden door 95% van de klanten binnen een kwartier gelezen waardoor het slagingspercentage van de campagne veel hoger is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *